fbpx

Double autóbeálló

INGYENES összeszerelés ⚒️- minden fagarázs és kocsibeálló megrendelése esetén.
+ INGYENES kiszállítás ebben a hónapban 🆓 – Spórolj akár 150.000 Ft-ot 🚀

Double autóbeálló

Dupla, 5,7m x 5,5m – es, 2 autó számára kialakított férőhely
2600000Ft
2.299.000 Ft
  • Méret: 5,7m x 5,5m
  • Magasság: 2m, gerincmagasság: 2,80m + eresz 30 cm
  • Vázszerkezet: ácssszerkezettel, gyalult faanyagból, 7db 12cm x 12cm-es oszlopok, 7,5cm x 15cm -es szarufák.
  • Tető: Zsindely tető + a hozzá tartozó alátétlemez + alulról látszó prémium minőségű svéd fa (nem OSB), + ereszcsatorna és oromszegély-lemez
  • Szállítás: Ingyenes kiszállítás az ország területén (AKCIÓ)
  • Szerelés: Díjmentes összeszerelés
  • Összeszerelési idő: 3-4 nap
  • Akció időtartama: A rendelkezésre álló kedvezményes faanyag-készlet erejéig
2 autós

Stabil, szélteher és hóteher álló garázsok, masszív ácsszerkezettel. A fagarázsaink nem fautánzatok és nem barkácsáruház minőségű faépületek, hanem  kiváló minőségű fából készült garázsok, amelyek tartósságot és megbízhatóságot kínálnak. Valódi fa alapanyagból készülnek, biztosítva a természetes szépséget és hosszú élettartamot.

Minden kocsibeállót és fagarázst a helyszínen ingyenesen összeszerelünk, nem kell bajlódnod az összeszereléssel, műszaki leírásokkal. Ingyenes kiszállítás is benne van az árban, a jelenlegi akció keretében. A garázs összeszerelését nem egy nagy munkásbrigád, hanem egyetlen tapasztalt szakember végzi, aki már 23 éve foglalkozik fagarázsokkal és faépítészettel. Így a folyamat nemcsak gyorsabb és hatékonyabb, de biztos lehetsz benne, hogy szakértelme és tapasztalata garantálja a kiváló minőséget.

Hogyan készül?

A garázsok betonalapra kerülnek, a fa és a beton közé vízzáró réteget teszünk, hogy a nedvesség ne szívódjon fel a betonból a fába.
Erős szerkezettel készül, hasonló módszerrel akár egy könnyűszerkezetes lakóház. Minden garázst ereszcsatornával és oromszegély-lemezzel szerelünk.
A szerkezet stabil, fakötésekkel, csapolásokkal összeállított.
Garázsajtónak előkészített beépítési hellyel szerelve (az ár a garázsajtót nem tartalmazza).

Ha bármilyen kérdésed van, bátran hívj minket ezen a számon: +36 30 194 2354, vagy egyszerűen töltsd ki az alábbi űrlapot, és 24 órán belül visszahívunk! 😊

Megrendelés, érdeklődés

Double kocsibeálló megrendelés

Miért minket válassz?
Prémium Kivitelezés – Minden Részletben
Autóbeálló két autó részére

az ár tartalmazza az ereszcsatornát

zsidely tető + alátétlemez, teljes vízzáró réteg

a peremeken oromszegély lemezzel szerelve

a beltérben alulról látszó svéd faborítás a tetőszerkezetnél is

masszív, stabil, erős vázszerkezet

tekints be a kulisszák mögé!
Így készült el egy 6X6-os dupla fagarázs 5 nap alatt
Play Video about hogyan-keszul-egy6x6-fagarazs-5 -nap-alatt-fagarazsgyar-video-1-cover@2x-100
Fagarázs készítése napról-napra

A dupla, kétautós fagarázs mindössze 5 nap alatt felépül, sokkal gyorsabban, mint a hagyományos módszerekkel készülő épületek. Nincs építési hulladék, így tisztább és környezetbarátabb megoldást kínálunk!

Olvasd el, mit mondtak rólunk megrendelőink

Neubauer Tamás
Neubauer Tamás
Budapest
Tovább olvasom
"A weboldalon láttam Tamás munkáit, elsőre szépnek tűnt, de voltak fenntartásaim a napjaink “szakemberei” miatt. Nagyon gördülékenyen sikerült leegyeztetni a részleteket és a megbeszélt kezdési dátumra pontosan érkezett. A kezdést követően azonnal látszott, hogy tudja, mit csinál! Profi, hozzáértő SZAKEMBER, mindenki, aki látta a munkáját (még ácsok is) elismerően vélekedett róla. Határidőre végzett, a lehulló anyagot és egyéb törmeléket maga után minden nap eltakarította.”
Molnár Péter
Molnár Péter
Felsőtárkány
Tovább olvasom
Amit a weblapon látsz referencia munkát, azt varázsolja a kertedbe napok alatt. Gyors, precíz, minőségi munkát végez, kiváló alapanyagokból. Csak ajánlani tudom! Köszönjük a munkádat Tamás!
Cs. Attila
Cs. Attila
Budapest, Csillaghegy
Tovább olvasom
"Kedves Tamás! Ezúton is szeretnénk megköszönni a precíz és gyors munkát! Kiváló alapanyagokból, hatalmas szakértelemmel és ritkán tapasztalt hozzáállással 4 nap alatt varazsoltál a kertünkbe egy garázst! Jó hétvégét és pihenést!" Cs. Attila
Tóth Péter és Erika
Tóth Péter és Erika
Üllő
Tovább olvasom
"Köszönjük Tamás lelkiismeretes és precíz munkáját, amelyet a vállalása szerint határidőre korrekten kivitelezett. Rugalmasan alkalmazkodott az egyedi igényeinkhez. Nagy szakértelemmel, önállóan dolgozott. A munkaterületet a nap végeztével mindig elrendezve, kitakarítva hagyta. A végeredmény magáért beszél, amelyet csak ajánlani tudunk másoknak is."
Dr. Ferenczy Pál
Dr. Ferenczy Pál
Budapest
Tovább olvasom
"Magas fokon műveli a szakmáját!"
Előző
Következő

Gyakran ismételt kérdések

Az ár nem változik, a kivitelezés végén nincs plusz költség, stb… a weboldalon feltüntetett árak érvényesek az egyes típusokra. 

Egy Double típusú kocsibeálló 3-4 nap alatt készül el.

Az online megrendelés után, telefonon megbeszéljük a részleteket és a kivitelezés pontos időpontját. A kivitelezés előtt néhány nappal személyes találkozó során egyeztetünk.

A fagarázsok stabilitása és hosszú élettartama érdekében kiemelten fontos a megfelelő alapozás. Minden esetben a megrendelőnek szükséges előre elkészíteni vagy elkészíttetni a fogadószintet, amelyhez ajánlott a 10-15 cm vastagságú vasalt térbeton. A zárt garázsok esetében javasolt, hogy a beton alap mérete 7 cm-rel kisebb legyen minden oldalon, így a fa nem érintkezik közvetlenül a talajjal, ezáltal elkerülhető a nedvesség okozta rothadás, és hosszabb élettartamot biztosítunk a garázsnak. A pontos derékszög és átlók kialakítása elengedhetetlen, mivel a fagarázsok nagy súlya és tartós  kivitele miatt stabil, erős alapra van szükségük, hogy évtizedekig megbízhatóan szolgáljanak. A fagarázsok nem barkácsáruház minőségűek, hanem valódi, hosszú távra tervezett megoldások, amelyek évtizedeken át biztosítják a stabilitást és megbízhatóságot a tulajdonosa számára. A kocsibeállók részére az oszlopok alá pontalap is elegendő. Bővebb információért kérlek hívj a +36 30 194 2354 számon, vagy írj az alább megadott űrlapon.

Dübelezve van, de fa és a beton között szigetelőanyag található, ami meggátolja a nedvesség felszívódását az alapból, és a fa korhadását.

Elsősorban a Milesi ipari festéket javasoljuk a hosszantartó színhatás érdekében. Fő jellemzője, hogy a fába beszívódik, vékony viaszos filmréteget képez a fa felületén, ezért nem gátolja az esetleges repedéseken, vagy bütüfelületen keresztül a fa belsejébe szívódó nedvesség szabad kipárolgását. A vékonylazúrok maximálisan színtartóak, biocidtartalmuknak köszönhetően megvédik a fát a különböző gombásodástól, illetve más környezeti hatásoktól. 

alacsony árak 2024-ben is
további Akciós garázsok 3 féle típusban

PREMIERE EXTRA zárt fagarázs

7m x 6m-es dupla fagarázs, skandináv fával, zsindely tetővel, ereszcsatornával, EXTRA szélességben
akció 3.199.000 Ft

VARIANT fagarázs

3,4m x 6m + 3,4m x 6m-es dupla könnyűszerkezetes fagarázs, skandináv fával, zsindely tetővel, ereszcsatornával
akció 2.849.000 Ft

PREMIERE zárt fagarázs

6m x 6m-es dupla fagarázs, skandináv fával, zsindely tetővel, ereszcsatornával
akció 2.499.000 Ft